• bildspel 3

  • bildspel 2

Kök

Vi ritar med 3d-skisser och våra duktiga köksarkitekter med gedigen kunskap lyssnar på dina behov och önskemål, kommer med egna idéer och inspiration, tar fram ett förslag som ger en konkret upplevelse av hur slutresultatet kommer att bli. Vi kan erbjuda helhetslösningar och vi kan bistå dig hela vägen från idé till allt är på plats. Vi kan även erbjuda specialanpassade köksinredningar, 22 mm inredningsstommar. Vi har kök i alla prisklasser, träslag och färger och med många kloka tillbehör som ökar din bekvämlighet och komfort i ditt nya kök. Smarta lösningar som underlättar arbetet och gör att utrymmena i lådor och skåp kan användas så effektivt som möjligt. Du kan erbjudas ett stilrent skandinaviskt kök, ett modernt kök eller ett lantligt kök. Vi erbjuder duktiga hantverkare som har erfarenhet av både kök och badrum. Se nedan ett urval från våra köksleverantörer.

 

 

 tibrokok black

Ett trivsamt och välkomnade kök står högt på mångas önskelista. De har flera spännande modeller där alla detaljer är viktiga med ett helhetsmål att det är lika viktigt att du blir nöjd!    

Modernt - klassiskt - lantligt - retro

 

Kök från skånska Österlen
Ett av Sveriges största och mest flexibla kökssortiment.

 

Kungsäterkök har olika serier med kök och kan erbjuda både exklusiva kök som i köksserierna Gårdshorn och Hultberg med 22 mm massiva stommar. Självklart behöver man inte vara en expert för att förstå att massiva stommar håller en livstid, det är bara att försöka lyfta en stomme själv så inser man hur hög kvalitén är men de har även andra typer av köksinredningar så som Dalbo, Design och laminat m.fl. som befinner sig i en lägre prisklass men som andas genuint hantverk. Hos Kungsäterkök kan du hitta kök i olika stilar och färger och träslag. 

Vi kan erbjuda Utbytesluckor

Förnya ditt hem enkelt snyggt och billigt. Byt ut dina gamla köksluckor. Vi har ett brett utbud av köksluckor. Måtta och räkna ut antal luckor och lådfronter så kan vi räkna ut ditt pris. Vi kontrollmäter alltid innan beställning, så du kan känna dig trygg. Vi monterar enkelt nya luckor och lådor på befintliga stommar om ni vill ha hjälp med det.

    Skjutdörrsgarderober

För ordning och reda så har vi valt att välkomna Stirpe in i vår utställning, de är en betydelsefull leverantör av skjutdörrar och förvarningssystem och som leverarar högklassiga produkter till ett mycket bra pris. Vi håller just i denna stund på att bygga upp moduler, vi kan redan nu rita och lämna pris.  

Bänkskivor

Att välja bänkskiva i köket handlar mycket om vilket material du tycker är vackrast, men också om vad du vill betala och vad du tycker är praktiskt. Alla material har sina för- och nackdelar. Vi hjälper dig fram till val av bänkskiva som passar dig.

Kakel och Klinker

Vi har kakel och klinkersortiment i butiken och samarbetar med andra leverantörer utöver detta.

Kökskåpor

Fjäråskupan är en av Sveriges ledande tillverkare av köksfläktar. Du har många valmöjligheter när det gäller val av färg, form och storlek. Om du vill ha kupan väggmonterad eller frihängande eller fläkt intrigerad i taket

I vårt sortiment har vi naturligtvis även vitvaror, blandare, vaskar, belysning och det vi inte har kan vi skaffa fram till dig.