• bildspel1

  • bildspel3

  • bildspel4

Kök

Vi ritar med 3d-skisser och våra duktiga köksarkitekter med gedigen kunskap lyssnar på dina behov och önskemål, kommer med egna idéer och inspiration, tar fram ett förslag som ger en konkret upplevelse av hur slutresultatet kommer att bli. Vi kan erbjuda helhetslösningar och vi kan bistå dig hela vägen från idé till allt är på plats. Vi har kök i alla prisklasser, träslag och färger och med många kloka tillbehör som ökar din bekvämlighet och komfort i ditt nya kök. Smarta lösningar som underlättar arbetet och gör att utrymmena i lådor och skåp kan användas så effektivt som möjligt.  Vi erbjuder duktiga hantverkare som har erfarenhet av kök. Se nedan ett urval från våra köksleverantörer. köket representerar en centralpunkt i ett boende och storleken eller om det är en öppen lösning eller stängd spelar ingen roll. vi kan erbjuda skräddasydda lösningar som uppfyller era lösningar till ert kök med hjälp av köksinredningar från Smedstorp kök och Haga Köket.

 

 

 

 

Kök från skånska Österlen
Ett av Sveriges största och mest flexibla kökssortiment. Smedstorp kök har flera spännande modeller där alla detaljer är viktiga med ett helhetsmål där det lika viktigt att du blir nöjd.

 

 

Eftersom ingen köksdröm är den andra lik är Haga Kökets utbud av färg, form, stil och funktion brett. Haga köket har även innanförliggande luckor som placerats liv i framkanten. det betyder att stommen är fullt synlig, precis som på gamla platsbyggda kök.

 Novaflex Logo 2020

Vi kan även erbjuda Utbytesluckor.

Förnya ditt hem enkelt snyggt och billigt. Byt ut dina gamla köksluckor. Vi har ett brett utbud av köksluckor. Måtta och räkna ut antal luckor och lådfronter så kan vi räkna ut ditt pris. Vi kontrollmäter alltid innan beställning, så du kan känna dig trygg. Vi monterar enkelt nya luckor och lådor på befintliga stommar om ni vill ha hjälp med det.

    Skjutdörrsgarderober

För ordning och reda så har vi valt att välkomna Stirpe in i vår utställning, de är en betydelsefull leverantör av skjutdörrar och förvarningssystem och som levererar högklassiga produkter till ett mycket bra pris. Vi håller just i denna stund på att bygga upp moduler, vi kan redan nu rita och lämna pris.  

Bänkskivor

Att välja bänkskiva i köket handlar mycket om vilket material du tycker är vackrast, men också om vad du vill betala och vad du tycker är praktiskt. Alla material har sina för- och nackdelar. Vi hjälper dig fram till val av bänkskiva som passar dig.

Kakel och Klinker

Vi har kakel och klinkersortiment i butiken och samarbetar med andra leverantörer utöver detta.

Kökskåpor

Fjäråskupan är en av Sveriges ledande tillverkare av köksfläktar. Du har många valmöjligheter när det gäller val av färg, form och storlek. Om du vill ha kupan väggmonterad eller frihängande eller fläkt intrigerad i taket

I vårt sortiment har vi naturligtvis även vitvaror, blandare, vaskar, belysning och det vi inte har kan vi skaffa fram till dig.